Warrior Builds

Tot ce ține de PvE în Guild Wars 2.
Reguli forum
Atenție! Când scrieți un subiect, vă rugăm să respectați următoarele reguli de numire: Utilizați etichete la începutul redactării subiectului! [Dungeon], [Zona], [Event], [JP] (Jumping puzzle), [Build], [Ghid] (de farm, crafting, leveling, etc), [Story] (Personal story, side story).
Ex: Doresc să scriu despre Ascalonian Catacombs, prin urmare subiectul se va numi [Dungeon] Ascalonian Catacombs. Alte exemple: [Zonă] Cursed Shore, [Event] Claw of Jormag, [Build] Warrior Arah Build, etc

Warrior Builds

Mesajde Asky » 23 Aug 2012, 23:41

Pve Imagine

. In teorie nefolosind adrenaline ai 10% dmg 9% crit si mult hp regen considering healu pasiv ce il primesti de la signetu de healing si traitu de healing avand adrenalina full, gearu insine trebuie sa fie orientat spre Toughness si precision, primit might la fiecare lovitura cu Greatesword primesti un dmg boost in timpul luptei iar buildu semi bazat pe signets (Inafara de shout ce da might si crit pt a incepe lupta cu un boost de crit pt a genera stackuri de might) are bonusuri pasive bune si extra crit din trat per signet. Warrioru are hp mare din baza, deci multa armura si regenerare par a fii cea mai buna optiune, cu totu ca nu am pus nici un punct in hp, regenerarea ar trebui sa fie suficienta.

Am ales 5 sec pe weapon swap pentru simplu motiv de a puteam da spam la aoe rapid cand este nevoie, aoe burn adrenaline skill mi se pare foarte bun, mai ales ca in teorie poti folosi swap, aoe burn, wirlwind attak ar trebui sa arunce foc in toate directiile plus o arma ranged pt a da kite cand este nevoie sau cand hpu pica prea mult, putin kite pt a regenera hpu si inapoi la macelarit cu sabia.

Runele pt gear ar fi http://wiki.guildwars2.com/wiki/Rune_of_Hoelbrak, pt a mentine stackurile de might si a reduce conditiile primite findca acest build nu are condition removal.

Pve , tank mode Imagine

In teorie buildu asta ar trebui sa fie capabil sa tine orice numar de mobi in cap, avand mult hp/regen si mare abilitate de heal din cauza traitului ce da heal per shout + http://wiki.guildwars2.com/wiki/Rune_of_the_Soldier care da 3 condition removal (shouturile afecteaza toti aliati din jur, adica aoe heal, aoe condition removal + bufurile lor pasive si un rez :P ).
Al doilea set de arme este pentru mobilitate si party buffs, se poate si folosi pt a scapa de mobi rapid in caz de probleme sarind de langa ei apoi folosind skillu de warhorn pentru speed si cripple,chill,immobilize remove.

Toate buildurile is deschise la discutie sugesti


PS: Gramatica mea este FATALA din pacate si imi cer scuze pentru asta.
Asky
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 155
Membru din: 27 Iul 2011, 13:47
Nume caracter: Little Asky
Zona de interes: PvX (câte puțin din toate)

Re: Warrior Builds

Mesajde Asky » 04 Oct 2012, 18:33

Noul build de dungeons, end game

http://www.guildhead.com/skill-calc#ccR ... 70V7owX70m


Setu de armuri este de Knight, power precision si toughness, tot buildu se bazeaza pe consumabila Omnomberry pie si sharpening stone (ori potiuni de dmg reduction si extra dmg), cu acest build puteti omori singur 2 mobi de dungeon, silver mobs, cand aveti prea multe conditii in cap, in special posion de lunga durata, weapons swap pe arc sa le scoateti, in dungeonurile unde primiti des criple, immobilize si freeze schimbati traitu de adrenaline when hit cu cel de toughness cand sunteti crippled/chilled/immobilized.
Avand full gear exotic pe mine ajung la 103% crit. 3090 attac (1990 power), 3432 armor si 18.372 hp, lifestealu din arma si mancare scaleaza cu numarul de mobi ce loviti, ajung la cifre infernale. si abilitatea de a da spam la adrenaline skill ceea ce v-a permite sa mentineti furry constant.
Asky
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 155
Membru din: 27 Iul 2011, 13:47
Nume caracter: Little Asky
Zona de interes: PvX (câte puțin din toate)

Re: Warrior Builds

Mesajde stevecelrau » 08 Feb 2013, 18:36

http://en.gw2skills.net/editor/?fIMQNAR ... eQFmQeVh2A

In linkul de mai sus am pus trait-urile pe care le folosesc pe warrior cel mai des. Am mers pe 20/30/10/0/10 si a rezultat un buil versatil care poate fi folosit pentru GreatSword, Axe, Sabie, Rifle cu schimbari minore de traituri.

Buildul incearca sa maximizeze dmg-ul obtinut pe baza de adrenalina, din aceasta cauza am ales Furious si Embrace the Pain ca si traits plus Healing Surge ca sa umplem rapid bara de adrenalina.

Ca armura merg atat Power/Tough/Vit cat si Power/Prec/Tough. Eu am Jewels de Knight dar puteti sa luati Berserker pentru un damage mai mare. Ca rune eu folosesc Rune of Melandru (care merge de minune cu mancarica ASTA, ai -45% condition duration) si Rune of the Earth, dar in principiu merge orice rune care iti dau toughness.

Dupa cum spuneam este un build versatil deoarece cu schimbari minore de traituri poti folosi mai multe arme, mai jos sunt cateva exemple:
Greatsword - folosim Slashing Power si Forceful Greatsword
Axe - folosim Axe Mastery
Rifle - folosim Crack Shot
Sabie - folosim Blademaster sau Opportunist

Critical Chance e undeva in jurul valorii de 50%, suficient avand in vedere ca warrior-ul are multe metode a obtine Fury.

Cand ajung acasa sper sa imi amintesc sa postez un screenshot cu staturile exacte din arme si armurile pe care le folosesc :D
I am valiant, boisterous, strong-willed and passionate. I am Norn.
Jormag, feel my wrath!
Avatar utilizator
stevecelrau
Legionar
 
Mesaje: 365
Membru din: 05 Aug 2011, 17:53
Nume caracter: Evren Khan / Alba Ca Zapada


Înapoi la Zona PvE

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori