Vrei să sprijini comunitatea GuildWars2.ro? Ai nimerit unde trebuie! :)


Site-ul și forum-ul GuildWars2.ro sunt create și întreținute pe bază de voluntariat. Pe pagina principală publicăm periodic știri sau anunțuri de interes, iar la asta se adaugă și conturile de Facebook/Twitter pe care încercăm pe cât posibil să le păstrăm de asemenea active. Asta înseamnă, din nou, timp alocat voluntar. Rezultatul acestor activități îl constituie vizibilitatea pe care o avem la ArenaNet și NCSoft, ca și comunitate; să nu uităm aici de concursurile cu premii pe care am reușit să le organizăm până acum și pe care intenționăm să le organizăm și pe viitor. Tot acest timp alocat voluntar de echipa GuildWars2.ro vine de undeva, iar până acum nu am cerut nimănui nimic în schimb. Totuși, ziua are tot 24h și pentru noi cei din echipa GuildWars2.ro, iar o parte din acele 24h trebuie totuși alocate pentru "RL stuff" (ex. familie, job, alte hobby-uri, etc).

De asemenea, credem că e cât se poate de evident pentru oricine că tot ceea ce punem la dispoziția comunității nu e nici pe departe gratuit: la timpul pe care noi alegem să-l investim în toate lucrurile pe care le-am menționat mai sus (timp care ar fi greu de cuantificat financiar în cazul fiecăruia dintre noi), se adaugă și niște costuri fixe lunare cum ar fi hosting-ul pentru site și forum sau server-ul de TS cu 500 slot-uri pus la dispoziția întregii comunități, costuri la care nu am cerut nimănui să contribuie până acum și care ajung la câteva sute de RON lunar.

Din aceste motive am decis să implementăm un sistem de donații pentru cei care apreciază tot efortul depus de echipa GuildWars2.ro. Astfel de implicări directe din partea celorlalți membrii ai comunității ne-ar ajuta să acoperim costurile lunare necesare pentru ca resursele actuale (site, forum, TS, social media) să fie disponibile și activ întreținute în continuare.

Dacă vrei să ne ajuți, folosește butonul de mai jos - suma donată rămâne la latitudinea ta.În cazul în care dorești să trimiți o donație însă varianta de plată prin PayPal nu îți este convenabilă, te rugăm să ne contactezi.Mulțumim!
Echipa GuildWars2.ro